به اختلالات ایجاد شده در عروق شبکیه چشم، رتینوپاتی می گویند. رتینوپاتی در نوزادان نارس می تواند منجر به کوری یا تاری دید شود که باید تحت نظر باشند.
تشخیص آب سیاه چشم در برخی موارد امکان پذیر نمی باشد و بایستی به پزشک مراجعه نمایید. برای درمان آب سیاه چشم بایستی تغذیه ی خود را مقوی کنید.
جهت رفع برخی از مشکلات چشمی مانند عیوب انکساری و یا صرفاً جهت زیبایی، روی قرنیهی چشم مورد استفاده قرار میگیرد. به دلیل داشتن مزایایی مانند میدان دید وسیعتر، از بین رفتن احتمال افتادن و شکستن و تاثیر این لنزها بر زیبایی، بسیاری از افراد ترجیح میدهند تا به جای عینک از لنزهای تماسی استفاده نمایند.
کودکان می توانند از لنزهای چشمی موجود در بازار استفاده کنند؟آیا برای چشم آن ها ضرری نخواهد داشت؟جواب این سوالات را در ادامه می خوانیم. سن، یکی از عوامل مهم در تعیین این مسئله است که آیا یک کودک گزینه مناسبی برای استفاده از لنزهای تماسی خواهد بود یا نه، اما نمیتوان گفت تنها عامل آن محسوب میشود.
سن، یکی از عوامل مهم در تعیین این مسئله است که آیا استفاده از لنزهای تماسی در کودکان گزینه مناسبی خواهد بود یا نه، اما نمیتوان گفت تنها عامل آن محسوب میشود. از آن مهمتر این است که خود کودک تمایل داشته باشد از این لنزها استفاده کند و آنقدر بالغ شده باشد که بتواند از آنها مراقبت نماید.
از آنجایی که والدین بهتر از هر کس دیگری کودکانشان را میشناسند، بنابراین این شما هستید که میتوانید این مسئله را تعیین کنید که آیا کودکتان میتواند مسئولیت استفاده و مراقبت از لنزهای تماسی را بپذیرد یا نه.همچنین والدین باید کودکانشان را تشویق کنند تا از لنزهایشان مراقبت نمایند.
یکی از سودمندترین موارد کاردبرد لنزهای طبی در کودکان، زمانی است که کودک به طور پیوسته به فعالیتهای ورزشی میپردازد. استفاده از لنز باعث میشود تا خطرات ناشی از آسیب دیدن عینک حین ورزش از بین برود. یکی دیگر از کاربردهای لنزهای تماسی در کودکان، استفاده از آنها به جای پد برای بستن چشم کودکانی است که به تنبلی چشم مبتلا هستند.مسلماً برای بسیاری از کودکان خوشایند نیست که چشم آنها با استفاده از پد بسته شود و استفاده از لنز این مشکل را حل میکند.
همیشه سعی کنید بر نحوه نگهداری و تمیز کردن لنز توسط کودک خود نظارت داشته باشید. مراقب باشید که هرگز لنزهای خود را با آب شیر و حتی بزاق دهان خود تمیز نکند. برای او محلول شستشوی لنز و جالنزی تهیه کرده تا بتواند بوسیله آنها لنز خود را تمیز و ضدعفونی کرده و داخل جالنزی نگهداری کند. به کودک خود بیاموزید که هرگز نباید با لنز بخوابد چون ممکن است بخاطر آلودگی هایی که در طول روز به سطح لنز چسبیده اند دچار عفونت های چشمی شود. در صورت استفاده کودک شما از لنز روزانه یکبارمصرف حتما نظارت کنید که شب آنها را بیرون بیاندازد و صبح روز بعد از یک جفت لنز جدید استفاده کند.
به هر حال استفاده از این لنزها در کودکان با اهداف متنوعی صورت میگیرد و با توجه به این اهداف، لنز های متنوعی نیز طراحی و تولید شدهاند. اما نکتهی حائز اهمیت آن است که تجویز لنز حتماً باید توسط متخصص صورت گیرد و علاوه بر این مشارکت والدین در مراقبت از لنز و رعایت نکات بهداشتی در مورد چشم کودکان، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.