روش لازک (LASEK) نوع تغییر یافته پی آر کی (PRK) می باشد. در جراحی لازک چشم پزشک از یک محلول الکلی جهت برداشت لایه اپی تلیوم قرنیه استفاده می کند. سپس لیزر اکسایمر بر روی قرنیه تابیده می شود و مجدداً لایه اپی تلیوم در محل اولیه قرار می گیرد. این روش در حال حاضر طرفداران کمتری دارد و عملاً جراحی پی آر کی (PRK) جایگزین آن شده است.
با مطالعه این گزارش با یکی از جدیدترین و بهترین روش های درمان عیوب انکساری، یعنی عمل لیزیک چشم آشنا می شوید. عمل لیزیک چشم یکی از مطمئن ترین روش های درمان عیوب انکساری می باشد که درباره آن به طور دقیقی مطلب ارائه داده ایم.
حتماً شما هم با ما هم عقیده هستید که نعمت بینایی بزرگترین نعمتی است که خداوند به ما عطا کرده و همیشه باید شاکر این نعمت باشیم. چشم عضوی حساس در بدن میباشد که همیشه سعی داشتهایم که به بهترین شکل ممکن از آن محافظت کنیم. اما گاه خواسته یا ناخواسته با بیماریها و مشکلاتی در مورد چشم مواجه میشویم که تمامی سعی خود را در برطرف کردن آن داریم. از جمله بیماریهای شایع چشم که افراد بسیاری با آن درگیر هستند بیماری نزدیک بینی یا میوپی است. در این مقاله اطلاعات لازم در مورد این بیماری را برایتان بیان میکنیم.
بیماری میوپی که بیشتر ما با نام نزدیک بینی با آن آشنا هستیم، نوعی بیماری شایع است که افراد بسیاری به آن مبتلا هستند. در این بیماری افراد اشیاء نزدیک را به خوبی میبینند ولی اجسامی را که در فاصله ی دوری از آنها قرار دارند خوب ندیده و به صورت تار میبینند. در صورت بروز بیماری میوپی با استفاده از عینک یا لنز و حتی کمک گرفتن از روشهای جراحی مانند لیزیک و لازک میتوان این مشکل را برطرف کرد.
از دلایل ابتلا به میوپی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
بیماری میوپی خود به 3 دسته تقسیم میشود که در زیر هر کدام از آنها را بیان خواهیم کرد:
روشهای ساده و آسانی نیز برای بهبود بیماری میوپی وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
در صورتی که به طور ناگهانی علائمی مانند نورهای شناور در دید چشمانتان مشاهده کردید یا سایههایی پوشاننده در دیدتان مشاهده شد، حتماً به پزشک متخصص مراجعه کنید تا با اطلاع از هزینه و قیمت مورد معاینه قرار گیرید. در کل زمانی که در دید خود با مشکل مواجه شدید و نتوانستید کارهای معمول را انجام دهید، برای بیماری میوپی به دکتر چشم پزشک مراجعه کنید. این امکان وجود دارد که شما هیچ مشکلی در بینایی و دید خود نداشته باشید ولی به مشکلی مبتلا باشید که علائمی نداشته باشد پس توصیه ی ما به شما مراجعه به متخصص چشم پزشک در فواصل زمانی معین میباشد.